PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Συμβουλή: Σήμερα επικοινωνιακά ανοίγματα.

ΚΡΙΟΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με προσοχή και σύνεση. Η ελαφρότητα στην προσέγγιση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να σας στοιχίσει. Με το κοινωνικό και επικοινωνιακό σας χάρισμα οξυμένο, δεν θα δυσκολευτείτε να πείσετε τους άλλους να στηρίξουν τις ιδέες σας. Δημιουργώντας ένα πιο συνεργατικό περιβάλλον, σύντομα θα μπορέσετε να εκκινήσετε τα νέα σας εγχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα σε μια ομαλή ατμόσφαιρα. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποια αναχώματα, θα είναι ασήμαντα και θα τα ξεπεράσετε γρήγορα. Διατηρήστε τη θετική οπτική σας και όλα θα πάρουν ακόμα πιο αίσια πορεία. Η καθημερινότητά σας διαβλέπεται ότι θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με «παρατηρητικότητα». Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μελετήσετε τον τρόπο που χειρίζεστε τους ανθρώπους γύρω σας και τις καταστάσεις. Αυτή η διεργασία θα βοηθήσετε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος, να κάνετε πιο ορθές επιλογές προκειμένου να προοδεύσετε. Όσο παραμένετε ψύχραιμοι και συνετοί, όλα θα εξελίσσονται προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με φορτωμένο πρόγραμμα. Οι πολλές υποχρεώσεις και οι τρόποι χειρισμού τους, σίγουρα θα επιφέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αυτές οι πιέσεις είναι πιθανό να σας φτάσουν κοντά στην υπερκόπωση και τα όρια των αντοχών σας, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτή την τάση. Κάντε άμεσα μια ανάπαυλα από όλους και όλα, για να ξαναβρείτε την ισορροπία και την ηρεμία σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε, για να μην καταλήξετε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της νέας εβδομάδας και του καινούργιου μήνα είναι ιδανική για επέκταση των σχεδίων σας. Αδράξτε την ευκαιρία για να γνωστοποιήσετε τις τολμηρές και καινοτόμες ιδέες σας. Οι αίσιες δονήσεις της ατμόσφαιρας θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και δυναμισμό, για να πάρετε ακόμα και υπολογισμένα ρίσκα. Προσεγγίζετε με σταθερά βήματα την κορυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας και του καινούργιου μήνα θα εκτοξεύσει τη δημοτικότητά σας. Οι ιδέες σας θα αποκτούν όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές, έτοιμους να γίνουν οι νέοι σας σύμμαχοι. Η ικανοποίηση που θα νιώθετε, θα αποτελέσει έναυσμα για να εξελίξετε όλα τα σχέδιά σας. Έχετε την αναγνώριση και τον σεβασμό που σας αξίζει, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Είναι θαυμάσιο να συνειδητοποιείτε πόσοι άνθρωποι γύρω σας νοιάζονται και στηρίζουν τη νικηφόρα διαδρομή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με εξαιρετικό πρόσημο. Στο εξής θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να επιλύσετε προβλήματα και να βάλετε σε σειρά όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα απαλλαγείτε δια παντός από κάθε αρνητισμό και δυσχέρειες που σας περιόριζαν. Αξιοποιήστε και την θετική προδιάθεση των δικών σας ανθρώπων, να σας στηρίξουν και να σας συμβουλεύσουν. Έτσι θα χειριστείτε με ευκολία τις όποιες προκλήσεις σας προσεγγίσουν, που ίσως να μην μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα σε ένα κλίμα σύγχυσης και έντασης, προσέξτε να μην αποπροσανατολιστείτε και χάσετε την εστίασή σας. Είναι φυσικό να σας επηρεάζουν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά δεν πρέπει να σας καταβάλουν. Για να μην χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ισορροπήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα με άρτιο βηματισμό. Τα σχέδιά σας έχουν πάρει πορεία υλοποίησης και δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για τίποτα. Παραμείνετε εστιασμένοι ακόμα κι αν προκύψουν μικρά εμπόδια, μην ακούτε τα σχόλια και τις επικρίσεις τρίτων. Να έχετε εμπιστοσύνη στο κριτήριό σας, θα δικαιωθείτε για τις επιλογές σας και να θριαμβεύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα πιο αποφασισμένοι. Πρέπει να πάψετε να προσποιείστε ότι όλα είναι ρόδινα και να αποδεχθείτε την αλήθεια. Έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν, που πλέον βαραίνουν την ψυχή σας. Αν θέλετε να νιώσετε καλύτερα, είναι καιρός να ανασκουμπωθείτε και να αλλάξετε τακτική. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να πάτε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει με την είσοδο της νέας εβδομάδας και του καινούργιου μήνα. Αλλαγές που θα επιφέρουν επιτυχίες, θα αναστατώσουν το καλοστημένο πρόγραμμά σας. Καλωσορίστε τις και μείνετε συντονισμένοι στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια σας. Τα πάντα είναι συμβατά με τα πολλά σχέδια και τις προσδοκίες σας. Κλείστε κάποιες εκκρεμότητες σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο, ώστε να κινηθείτε απερίσπαστα και ήρεμα προς το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα και τον καινούργιο μήνα κάπως πιεσμένοι, σας έχουν εξουθενώσει κάποιες οικογενειακές δυσχέρειες ή διαφωνίες που δυσκολεύουν την πορεία σας. Για να βρείτε την ισορροπία σας, πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Έτσι θα επιστρέψετε δριμύτεροι και ανανεωμένοι, για να χειριστείτε τα πάντα με δυναμισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment