Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της μοιραίας πτήσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου



Τα τελευταία δευτερόλεπτα της μοιραίας πτήσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη χθες το πρωί στο Σαραντάπορο Ελασσόνας περιγράφει η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα στην πρώτη κατάθεσή της, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος».

Όπως ανέφερε η αρχιλοχίας, μοναδική επιζήσασα της συντριβής, το ελικόπτερο πετούσε χαμηλά και έπεσε σε ομίχλη, ενώ στη συνέχεια ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ.

«Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη. Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Όλα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ύστερα από αρκετή ώρα τις ξαναβρήκα ήταν να σαν να ξυπνούσα ύστερα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχιλοχίας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου, στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Συνέχεια εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Peristeri News

Πιλοτική 24ωρη λειτουργία του μετρό το Σάββατο 5 Ιουλίου

Peristeri News

Τελευταία εβδομάδα για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Peristeri News

Leave a Comment