Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν όλα τα νέα μέτρα και τα μνημόνια»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ με σχόλιό του στο οποίο γίνεται λόγος για «σύγχρονο εργαστήριο κολαστήριο της φτώχειας» με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για τα εργασιακά.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ με σχόλιό του στο οποίο γίνεται λόγος για «σύγχρονο εργαστήριο κολαστήριο της φτώχειας» με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα για τα εργασιακά.

«Στο σύγχρονο εργασιακό κολαστήριο της φτώχειας και της απόγνωσης, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να απαντήσουν επιθετικά, απορρίπτοντας όλα τα μέτρα και τα μνημόνια που τους επιβάλουν υπέρ της καπιταλιστικής κερδοφορίας και της παραμονής της χώρας στην ΕΕ», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ «για τις λεγόμενες διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-Τρόικα στο εργασιακό και το νέο πακέτο μέτρων».

Το ΚΚΕ καλεί σε πανεργατικό ξεσηκωμό, οργάνωση και λαϊκή συμμαχία, «για να αντιμετωπίσουμε και να ανατρέψουμε τη δικτατορία του κεφαλαίου και της ΕΕ, για να μη φοβηθεί και να μην παγιδευτεί ο λαός από νέους κυβερνητικούς σωτήρες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment