Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης



Τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου.

Συγκεκριμένα το ετήσιο συνολικό εισόδημα θα πρέπει να είναι έως 12.000 ευρώ για άγαμους και 20.000 για έγγαμους, ενώ για κάθε παιδί θα προστίθενται στο εισόδημα ποσό 2.000 ευρώ.

Επίσης η ακίνητη περιουσία θα πρέπει να είναι έως 100.000 ευρώ για άγαμους και 200.000 ευρώ για έγγαμους.

Ο κ. Αλεξιάδης έκανε ακόμη γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η εφαρμογή στο Taxis, ώστε να ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τα κριτήρια.

Ανακοίνωσε επίσης ότι οι δηλώσεις καταβολής του επιδόματος που θα υποβληθούν έως το τέλος του Δεκεμβρίου θα καταβληθούν έως τα τέλη του Φεβρουαρίου και εκείνες που θα υποβληθούν έως τα τέλη του Μαΐου του 2016 θα καταβληθούν έως τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αερομαχία στο Αιγαίο 3 χρόνια μετά και μπαράζ παραβιάσεων

Peristeri News

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment