PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Tέλος στην καθημερινή ενημέρωση από Τσιόδρα- Χαρδαλιά


Σε τρεις φορές την εβδομάδα θα περιοριστεί το έως τώρα καθημερινό «ραντεβού» των 18:00 για την επίσημη ενημέρωση από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της μάχης κατά του νέου κορωνοϊού.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου Υγείας από την επόμενη εβδομάδα η ενημέρωση σε απευθείας μετάδοση, που περιλαμβάνει και απαντήσεις σε ερωτήματα δημοσιογράφων, θα γίνεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Για τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρχει γραπτή ενημέρωση για τον αριθμό κρουσμάτων, θανάτων και ευρύτερα την εξέλιξη της πανδημίας. Σε έκτακτες περιπτώσεις κατά τις οποίες θα κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών για σοβαρές εξελίξεις, το πρόγραμμα μπορεί να αλλάζει.

Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί ακόμη ένα βήμα στη δεύτερη φάση καταπολέμησης της πανδημίας, που χαρακτηρίζεται από σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι από τις 18 Μαΐου θα επιτραπούν οι μετακινήσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα, με τους ειδικούς ωστόσο να ξεκαθαρίζουν ότι ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος και όλα τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούνται ευλαβικά. Οι αποφάσεις για χαλάρωση των μέτρων εξάλλου θα επενεξετάζονται τακτικά και δεν αποκλείεται, αν κριθεί αναγκαίο, ορισμένα μέτρα να τεθούν εκ νέου σε ισχύ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι ενημερώσεις αυτής της εβδομάδας θα γίνουν κανονικά. Στη σημερινή θα παραστεί και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment