Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνά τα όρια της θεσμικής του ιδιότητας ο διοικητής της ΤτΕ

Για υπέρβαση των ορίων της θεσμικής του ιδιότητας κατηγορεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για υπέρβαση των ορίων της θεσμικής του ιδιότητας κατηγορεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ετήσια έκθεση της ΤτΕ για τη νομισματική πολιτική της χώρας.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου καταλογίζει στον κ. Στουρνάρα ότι συμβάλλει στη δημιουργία ενός ασφυκτικού πλαισίου στις κινήσεις και τα διαπραγματευτικά περιθώρια της Ελληνικής Κυβέρνησης.

«Και είναι απορίας άξιον πως συμβαίνει αυτό όταν υποτίθεται ότι ρόλος της Τράπεζας της Ελλάδος είναι η διασφάλιση της σταθερότητας του τραπεζικού συστήματος», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment