Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς δημιουργεί μία εικονική πραγματικότητα



Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τις δηλώσεις του για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τις δηλώσεις του για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Σαμαράς, ενώ σε άλλη μία κρίσιμη ευρωπαϊκή σύνοδο, πήγε, είδε και απήλθε, εμφανίστηκε στη συνέχεια να θριαμβολογεί δημιουργώντας μία εικονική πραγματικότητα»

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «δεν διεκδίκησε και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ παραπάνω» και πρόσθεσε ότι «ενώ το “λάθος του ΔΝΤ” στοιχίζει ζωές στη χώρα μας, ο κ. Σαμαράς δεν ψέλλισε τίποτα για αυτό στη Σύνοδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Σαμαράς, ενώ σε άλλη μία κρίσιμη ευρωπαϊκή σύνοδο, πήγε, είδε και απήλθε, εμφανίστηκε στη συνέχεια να θριαμβολογεί δημιουργώντας μία εικονική πραγματικότητα.

Η μείωση των κονδυλίων, που για πρώτη φορά γίνεται στην ιστορία της ΕΕ, έρχεται σε μια στιγμή που η ευρωπαϊκή οικονομία έχει εισέλθει ξανά σε υφεσιακή πορεία αποδεικνύοντας την εμμονική ιδεοληπτική πολιτική των ευρωπαϊκών ηγεσιών.

Και ενώ αυτή η μείωση κυμαίνεται συνολικά στο 3%, για τη χώρα μας ανέρχεται στο 25%.

Και ενώ στη χώρα μας βρισκόμαστε σε παρατεταμένη ύφεση με τεράστια αύξηση της ανεργίας και 25% μείωση του ΑΕΠ τα τελευταία χρόνια, ο κ. Σαμαράς δεν διεκδίκησε και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

Και ενώ το «λάθος του ΔΝΤ» στοιχίζει ζωές στη χώρα μας, ο κ. Σαμαράς δεν ψέλλισε τίποτα για αυτό στη Σύνοδο.

Και ενώ άλλες χώρες ιδιαίτερα του Νότου, διεκδίκησαν και πήραν παραπάνω χρηματοδότηση για τον αγροτικό τομέα, ο κ. Σαμαράς δεν διεκδίκησε τίποτα και κοροϊδεύει τους έλληνες αγρότες που βρίσκονται σε απόγνωση.

Αυτά άραγε αποτελούν επιτυχία για τον κ. Σαμαρά; Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι όσο και να προσπαθεί ο Πρωθυπουργός να κάνει το άσπρο μαύρο, η πραγματικότητα δεν μπορεί να διαψευστεί και η λύση για την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η χώρα μας είναι η αλλαγή της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής, που αφετηρία της θα έχει την κατάργηση του μνημονίου της καταστροφής».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment