Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συρία: Τέσσερις έφηβοι βομβιστές αυτοκτονίας ανατινάχθηκαν στη Ράκα

Επίθεση ομάδας εφήβων βομβιστών αυτοκτονίας στην επαρχία Ράκα απέτρεψαν οι συριακές ένοπλες δυνάμεις, όπως ανέφερε στρατιωτική πηγή μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τέσσερις από τους πέντε εφήβους, που ήταν μέλη του Ισλαμικού Κράτους, πρόλαβαν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι και να ανατιναχθούν.

Οι στρατιώτες κατάφεραν να συλλάβουν τον πέμπτο, ένα αγόρι ηλικίας 13 ετών. «Οι άλλοι βομβιστές δεν ήταν μεγαλύτεροι από 16 ετών», πρόσθεσε η πηγή.

Η Ράκα ελέγχεται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους από το 2013. Την περασμένη εβδομάδα οι συριακές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι πλησιάζουν στην πόλη, με την υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Leave a Comment