Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συννεφιά με πιθανές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Φθινοπωρινός γίνεται σιγά σιγά ο καιρός, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται συννεφιά σε όλη τη χώρα, με πιθανές καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Φθινοπωρινός γίνεται σιγά σιγά ο καιρός, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται συννεφιά σε όλη τη χώρα, με πιθανές καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχών και πρόσκαιρων καταιγίδων στα ανατολικά του νομού, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στερεά και τη βόρεια Εύβοια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Περιστερίου για τα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα

Peristeri News

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment