Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 32χρονος συνεργός του Μπάκο

Συνελήφθη χθες στο Μαρούσι 32χρονος μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ανήκει ο Αλβανός κακοποιός Αρμπέρ Μπάκο.

Συνελήφθη χθες στο Μαρούσι 32χρονος μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ανήκει ο Αλβανός κακοποιός Αρμπέρ Μπάκο.

Πρόκειται για Πολωνό μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπραξαν σωρεία βαρέων αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα και ο οποίος συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ).

Σε βάρος του ανωτέρω είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι, μετά τη σύλληψη του Μπάκο και δύο ομοεθνών του Αλβανών η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη επτά άτομα, που συμμετείχαν με διάφορους ρόλους στις παράνομες δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Περιστερίου για τα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα

Peristeri News

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment