Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό

Η πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Η πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η νέα τρικομματική σύνθεση αναμένεται να συζητήσει και να εγκρίνει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2012, ο οποίος στην συνέχεια θα κατατεθεί στη Βουλή.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, κατά την εθιμοτυπική σύγκληση του Υπουργικού, ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τονίσει ότι η συνεργασία των υπουργών και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει η ψήφιση της δανειακής σύμβασης και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου.

Στις τρείς μετά το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αναμένεται να συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος,.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment