Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνεχίστηκαν τη νύχτα τα επεισόδια βόρεια του Παρισιού



Για δεύτερη νύχτα συνεχίστηκαν τα επεισόδια βόρεια του Παρισιού, με εξαγριωμένους νεαρούς να πετούν βόμβες μολότοφ κατά της αστυνομίας και να βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα.

Στη διάρκεια των ταραχών στην περιοχή Βαλ Ντ’ Ουάζ, σε απόσταση 40 χλμ. από το Παρίσι, έγιναν εννέα συλλήψεις, ενώ κινητοποιήθηκαν 180 αστυνομικοί.

Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν 15 αυτοκίνητα και δεκάδες κάδους απορριμμάτων, ενώ πέταξαν βόμβες μολότοφ σε παιδικό σταθμό και στο τοπικό δημαρχείο.

Κατά τα επεισόδια, που συνέβησαν τις δύο τελευταίες νύχτες μετά από το θάνατο ενός νεαρού στα χέρια της αστυνομίας νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, δεν υπήρξαν τραυματίες. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν συνδέουν τα επεισόδια με την αιματηρή επίθεση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νίκαια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στις κάλπες οι Ιταλοί για πέντε δημοψηφίσματα

Peristeri News

Για τα σχέδια διαχείρισης των κινδύνων πλημμύρας καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο της EΕ

Peristeri News

Ο Έλον Μασκ απασφάλισε και κατηγορεί τον Ντόναλτ Τραμπ

Peristeri News

Leave a Comment