Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Συνεχείς ελέγχους σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε μετανάστες



Στην πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να είναι συνεχείς οι έλεγχοι σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες αναφέρθηκε ο γ.γ. φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων κ. Γ. Καπελέρης.

Στην πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να είναι συνεχείς οι έλεγχοι σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες αναφέρθηκε ο γ.γ. φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων κ. Γ. Καπελέρης σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Σκάι».

«Αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας που το κάνουμε είναι η συνεχής “αστυνόμευση” όλων αυτών των περιπτώσεων. Πιστεύω ότι έχουμε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο κ. Καπελέρης, με αφορμή τις εφόδους σε σπίτια που μένουν δεκάδες μετανάστες, κλιμακίων της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.

«Το έργο της υπηρεσίας όσον αφορά το κομμάτι που έχει την ευθύνη είναι να διαπιστωθεί εάν πράγματι οι οποίες μισθώσεις γίνονται δηλώνονται προκειμένου να υπάρξει και το όφελος όσον αφορά τα δημόσια έσοδα Δυστυχώς η παραβατικότητα σε αυτό τον τομέα αγγίζει το 100%» ανέφερε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Παράταση για πληρωμή οφειλών έως τη Δευτέρα

Peristeri News

Φορολοταρία Οκτωβρίου 2025 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Από Δευτέρα η ενίσχυση 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

Peristeri News

Leave a Comment