Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Συνεχείς διαβουλεύσεις με φορείς ενόψει της ΔΕΘ



Συνεχίζονται οι συναντήσεις των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη και των υφυπουργών Οικονομικών κ. Σαχινίδη και Εργασίας κ. Κουτρουμάνη ενόψει της ΔΕΘ.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη και των υφυπουργών Οικονομικών κ. Σαχινίδη και Εργασίας κ. Κουτρουμάνη ενόψει της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, το πρωί, στο υπουργείο Οικονομίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπουργών και των υφυπουργών με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και θα ακολουθήσει η συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον ΣΕΒ , στην οποία θα συμμετάσχουν, εκτός των υπουργών Οικονομικών και Οικονομίας και οι υπουργοί Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη και Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς και οι προαναφερθέντες υφυπουργοί Οικονομικών και Εργασίας. Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα τόσο από το υπουργείο Εργασίας όσο και από την κυβέρνηση συνολικά, λέει ο υπουργός Εργασίας Α. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι εις το εξής η ανόρθωση της χώρας θα γίνει με την ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών και κυρίως με την ανάπτυξη.

Η επανένταξη της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης είναι μονόδρομος και προς τα κει οδεύουμε, προσθέτει ο υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Ο κ. Λοβέρδος διαβεβαιώνει ότι τα περισσότερα επικουρικά ταμεία είναι σε καλή κατάσταση, ενώ το τι πρέπει να γίνει θα αποφασιστεί μετά τις αναλογιστικές μελέτες που πρέπει να ολοκληρωθούν ως τον Απρίλιο του 2011.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό από 1η Ιανουαρίου

Peristeri News

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026

Peristeri News

Τι θα πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment