Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση του Γιάννη Σγουρού με εργαζομένους του Δ. Φυλής

Συνάντηση του Προέδρου ΕΔΣΝΑ & Περιφερειάρχη Αττικής, με εργαζομένους του Δ. Φυλής, για να δώσει λύση στο ζήτημα της καθυστέρησης μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Με έκτατη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Ε.Σ.Δ.Ν.Α., η οποία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., αποφάσισε ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Ν.Α. και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, να δώσει λύση στο ζήτημα της καθυστέρησης μισθοδοσίας των εργαζομένων στο Δήμο Φυλής.

Το πρωί σήμερα (07-03-2012) ο κ. Σγουρός δέχθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας αντιπροσωπεία του Δ.Σ. των εργαζομένων στο Δήμο Φυλής, οι οποίοι έθεσαν το ζήτημα της καθυστέρησης της μισθοδοσίας τους, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι δύο φορές αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ.

Οι εργαζόμενοι αποδέχθηκαν τη πρόταση του κ. Σγουρού για έκτακτη συνεδρίαση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής σε μείζον έργο οδικής ασφάλειας στη Μάνδρα

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα

Peristeri News

Κατάσχεση 4.780 κιλών ακατάλληλου κρέατος την Τσικνοπέμπτη

Peristeri News

Leave a Comment