Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συμμετοχή και των νοσοκομειακών γιατρών στην απεργία της Τετάρτης



Τη συμμετοχή της στην απεργία που έχουν κηρύξει για την Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Τη συμμετοχή της στην απεργία που έχουν κηρύξει για την Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΟΕΝΓΕ διεκδικεί «ανατροπή της ανθυγιεινής μνημονιακής πολιτικής, δημόσιο, δωρεάν, ποιοτικό σύστημα υγείας με πλήρη κάλυψη των αναγκών περίθαλψης των πολιτών, στελέχωση των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων με μόνιμο ιατρικό προσωπικό και ικανοποιητικές αποδοχές για τους γιατρούς του ΕΣΥ, καθώς και ασφαλή προγράμματα εφημέρευσης και άμεση εξόφληση δεδουλευμένων εφημεριών».

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους γιατρούς να συμμετάσχουν στην απεργία και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Αποφασισμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες

Peristeri News

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment