Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη για «πειρατεία» σε βάρος συνδρομητικών καναλιών

Στη σύλληψη άνδρα που εμπλέκεται σε παράνομη θέαση αλλά και διαμοιρασμό τηλεοπτικού σήματος συνδρομητικών υπηρεσιών προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων της για την αντιμετώπιση της «πειρατείας», που σχετίζεται με την παράνομη διάθεση σε τρίτους, έναντι αμοιβής, συνδρομητικών καναλιών με χρήση της τεχνολογίας IPTV.

Σε έρευνα σε δύο σπίτια, την Τετάρτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις ψηφιακοί δέκτες, ψηφιακός-δορυφορικός δέκτης, σκληρός δίσκος, τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης (usb) και πλήθος εγγράφων.

Τα ψηφιακά αυτά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Για ποιο λόγο πετούν τα μαχητικά που «τρόμαξαν» το Περιστέρι

Peristeri News

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η υιοθεσία

Peristeri News

Leave a Comment