Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις για τα επεισόδια στην Αλεξάνδρας

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων, μετά τη λήξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού-ΟΦΗ στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων, μετά τη λήξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού-ΟΦΗ στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» στη Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ομάδα αγνώστων εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό κατά τη μαζική αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, εισήλθε στο υπαίθριο γήπεδο αθλοπαιδιών επί της οδού Αν. Τσόχα και επιτέθηκε στο βαν εξωτερικών μεταδόσεων τηλεοπτικού σταθμού, με ρίψη τριών μολότοφ.

Μία από τις μολότοφ ερρίφθη εντός του βαν, όπου εργάζονταν τεχνικοί του σταθμού, χωρίς όμως να εκραγεί, αφού ένας από τους εργαζόμενους την απομάκρυνε εκτός του οχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που δέχθηκαν επιθέσεις με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, από αριθμό οπαδών που αποχωρούσαν από το γήπεδο. Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός.

Προσήχθησαν δεκαέξι άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα, που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν στις επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 30 και 35 ετών κι έναν Τούρκο 19 ετών.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της αντίστασης, των απλών σωματικών βλαβών, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράβασης των Νόμων περί όπλων και περί εξωσχολικού αθλητισμού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Leave a Comment