Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον ΟΑΕΔ εντάσσονται ΟΕΚ και ΟΕΕ

Στον ΟΑΕΔ μεταφέρονται η περιουσία και το προσωπικό των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 29 Φεβρουαρίου.

Στον ΟΑΕΔ μεταφέρονται η περιουσία και το προσωπικό των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 29 Φεβρουαρίου (αριθμός φύλλου 39).

Οι πόροι, τα ταμειακά διαθέσιμα και τα έσοδα των δύο φορέων που θα καταργηθούν θα μεταφερθούν στον «Ειδικό Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής», ο οποίος θα καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες, καθώς και τις δαπάνες που είναι αναγκαίες για τη συνέχιση των παροχών και των προγραμμάτων των οργανισμών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Leave a Comment