Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο φονιάς του Περιστερίου



Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου που σκότωσε τη σύντροφο του χθες στην οδό Παραμυθιάς 8 στο Περιστέρι μετά την έξοδό του από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

fonias_nea-zoh_2

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς συνήγορο και, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε αμίλητος όσο βρισκόταν στο εισαγγελικό γραφείο. Η δικογραφία σε βάρος του ανατέθηκε σε ανακριτή.

Η υπόθεση της δολοφονίας έγινε γνωστή όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την συντροφό του πριν δέκα χρόνια, έγκλημα μετά το οποίο είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Το PeristeriNews.gr σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή, για το έγκλημα που συνέβη στην οδό Παραμυθιάς 8.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για σοκολάτα που ανεβάζει τη λίμπιντο

Peristeri News

Απόπειρα κλοπής σε ΑΤΜ στο Περιστέρι: Αυξημένη προσοχή σε σταθμούς Μετρό

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές συνταγογραφήσεις

Peristeri News

Leave a Comment