Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στόχος του Ισλαμικού Κράτους το Βατικανό;



Την πληροφορία μετέδωσε πρώτα το δημόσιο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Canale1 χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εν δυνάμει στόχος του Ισλαμικού Κράτους είναι το Βατικανό, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Την πληροφορία μετέδωσε πρώτα το δημόσιο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Canale1 χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ansa μετέδωσε πως οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι «το Βατικανό είναι ένας από τους εν δυνάμει στόχους του ISIS, αλλά στην φάση αυτή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να μπορούν να συνδεθούν με την προετοιμασία κάποιας επίθεσης».

Τις προηγούμενες ημέρες οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες φέρονται να αντάλλαξαν λεπτομερείς πληροφορίες με τις αμερικανικές και ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment