Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο Βερολίνο ο Αντώνης Σαμαράς

Στην ετήσια «Συνάντηση Ηγετών» που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 23 Νοεμβρίου.

Στην ετήσια «Συνάντηση Ηγετών» που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 23 Νοεμβρίου.

Στην φετινή Συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-23 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, λαμβάνουν ακόμη μέρος η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν, αναλυτές και επιχειρηματίες.

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου, για τον κ. Σαμαρά επισημαίνεται έχει αναλάβει «την δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη», ενώ τονίζεται ότι ολόκληρη η Ευρώπη παρακολουθεί τις μεταρρυθμιστικές του προσπάθειες. «Πρόσφατα κατάφερε καταπληκτικές επιτυχίες» σε αυτόν τον τομέα, «με θετικές ειδήσεις για τον προϋπολογισμό και την ανάπτυξη», σημειώνεται.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Η απόφαση για τις υποκλοπές αποτελεί δικαίωση

Peristeri News

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Leave a Comment