Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στο Βατικανό ο Ολάντ



Το Βατικανό θα επισκεφθεί σήμερα ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Πάπα.

Το Βατικανό θα επισκεφθεί σήμερα ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Πάπα.

Είναι η πρώτη φορά που ο γάλλος πρόεδρος, ο οποίος έχει επισκεφθεί τέσσερις φορές την Ιταλία, θα περάσει τις πύλες της Αγίας Έδρας, 20 μήνες μετά την εκλογή του.

Χθες τη νύχτα και λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη του κ. Ολάντ, αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη κοντά σε εκκλησία που διαχειρίζεται η Γαλλία στη Ρώμη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Η έκρηξη της βόμβας προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές. Σύμφωνα με την αστυνομία, «έσπασαν τα τζάμια ενός κτηρίου και προκλήθηκαν ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στο μικρό ιστορικό δρόμο της ιταλικής πρωτεύουσας Βίκολο ντέλλα Καμπάνα».

Η αστυνομία εκτιμά ότι η βομβιστική επίθεση είναι πιθανό να σχετίζεται με την επίσκεψη Ολάντ στο Βατικανό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου του στρατού της Λιβύης

Peristeri News

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Leave a Comment