Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο Σισμανόγλειο με κορωνοϊό ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωράκος



 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Περιστερίου, Τάσος Θεοδωράκος, έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.

Όπως σας είχε ενημερώσει και τις προηγούμενες μέρες το PeristeriNews.gr, ο Αντιδήμαρχος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και μπήκε σε καραντίνα.

Με δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Βριλησσίων για προληπτικούς λόγους.

Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

Η ανάρτησή του:

Διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19 και νοσηλεύομαι για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο. Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ, προκειμένου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου. Εύχομαι σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτή τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση!

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκτακτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (3η)

Peristeri News

Πρόγραμμα δράσεων Φεβρουαρίου 2026 των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Leave a Comment