Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο σφυρί το μοναδικό σπίτι της Νόρας Βαλσάμη



Η Νόρα Βαλσάμη και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου περνούν πολύ δύσκολες ώρες καθώς κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό σπίτι που έχουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» αμέσως μετά το Πάσχα οι τράπεζες το βγάζουν σε πλειστηριασμό.

Η αγαπημένη ηθοποιός που βρίσκεται στη Σύρο και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της απέφυγε να τοποθετηθεί και παρέπεμψε για δηλώσεις στον σύζυγό της.

Ο Ερρίκος Ανδρέου είπε σχετικά: «Είναι αλήθεια το γεγονός αυτό. Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς… Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να πουλήσουμε ένα μικρό στούντιο με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δύο πιστωτικές κάρτες. Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Σας επισημαίνω ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε έναν άλλο χώρο να μένει. Κι εγώ και η Νόρα δουλέψαμε ώρες ατελείωτες. Παλέψαμε για χρόνια προκειμένου να επιβιώσουμε και να αποκτήσουμε ένα σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα κανένα κράτος δεν μας βοήθησε για όσα αποκτήσαμε. Και τώρα μας παίρνει ένα από τα ελάχιστα περιουσιακά στοιχεία που έχουμε».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Η Φατίμα Μπος από το Μεξικό η φετινή νικήτρια Miss Universe 2025

Peristeri News

«Πιάστηκε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς για υπερβολική ταχύτητα

Peristeri News

Leave a Comment