Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στο νοσοκομείο ο Ζαν Μαρί Λεπέν

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σκληρή του κόντρα με την κόρη του και πρόεδρο του κόμματος, Μαρίν Λεπέν.

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Πέμπτη ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Ζαν Μαρί Λεπέν, λόγω «μικρού καρδιακού προβλήματος».

Η εισαγωγή του Ζ.Μ. Λεπέν στο νοσοκομείο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σκληρή του κόντρα με την κόρη του και πρόεδρο του κόμματος, Μαρίν Λεπέν, με αφορμή φιλοναζιστικές δηλώσεις του βετεράνου ακροδεξιού πολιτικού σε σχέση με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Όλα είναι καλά. Είμαι στο κρεβάτι κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστώ. Πρόκειται για ένα μικρό καρδιακό πρόβλημα, τίποτε σημαντικό», ανέφερε ο κ. Λεπέν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος, πάντως, συνέδεσε το επεισόδιο με την υγεία του Ζ.Μ. Λεπέν με τη «συναισθηματική κρίση» που βιώνει λόγω της σύγκρουσης με τους διαδόχους του στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment