Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα, αφού έχασε περίπου 13 κιλά για τις ανάγκες της επερχόμενης ταινία του, «The Midnight Sky»

Όπως αναφέρει η Mirror, ο ηθοποιός τέσσερις ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και τελικά διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα.

Ο 59χρονος ηθοποιός έχασε 28 κιλά για τις ανάγκες του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, όπου ο ίδιος υποδύεται έναν αστρονόμο που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη Daily Mirror: «Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια».

Στην ταινία, όπου εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, ο Κλούνεϊ εκτός από τα πολλά κιλά που έπρεπε να χάσει, άφησε και γενειάδα την οποία ο μικρός γιος του λάτρεψε.

«Έπρεπε να αφήσω μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα» δηλώνει με το γνωστό του χιούμορ, το οποίο δεν χάνει ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυκλοφόρησε ο Akylas το video clip του “Ferto”

Peristeri News

Ο Μπραντ Πιτ ξεσήκωσε την Πλατεία Κοτζιά

Peristeri News

Ο Akylas με το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment