Από το σανίδι, στο χειρουργείο.
Από το σανίδι, στο χειρουργείο. Ο λόγος για τον Σταύρο Ζαλμά, ο οποίος αναρρώνει μετά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας που έκανε την περασμένη Πέμπτη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ολα ήταν έτοιμα για την παράσταση του Εθνικού θεάτρου «Οδύσσεια» του Αμερικανού Ρόμπερτ Ουίλσον, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός. Οταν εκείνος ενημέρωσε τηλεφωνικά τους συναδέλφους του ότι είχε έντονους πόνους, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη. Οσο όμως η ώρα περνούσε οι πόνοι ολοένα δυνάμωναν, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο, καθώς διέγνωσαν πως είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα. Οπως ήταν φυσικό, οι παραστάσεις αναβλήθηκαν μέχρι την Τετάρτη, οπότε θα επιστρέψει και πάλι στη σκηνή.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκονται πολλοί συνάδελφοί του αλλά και συγγενείς του, οι οποίοι μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό έτρεξαν να του συμπαρασταθούν. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του Εθνικού Θεάτρου έσπευσαν ενημερώσουν το κοινό για το τι θα γίνει αναφορικά με τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι θέσεις των παραστάσεων που ακυρώνονται μεταφέρονται για τις 12 και 13 Ιανουαρίου, σε δύο παραστάσεις κρατημένες ειδικά για τον λόγο αυτό, ή σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία έως και τις 10 Φεβρουαρίου».
Να τονίσουμε ότι η παράσταση έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία κι έτσι οι υπεύθυνοι πρόσθεσαν επιπλέον παραστάσεις μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου προκειμένου να μπορέσει το θεατρόφιλο κοινό να την απολαύσει. Ετσι από την Τέταρτη, οπότε θα επιστρέψει ο πρωταγωνιστής, η αυλαία στο Εθνικό Θέατρο θα σηκωθεί ξανά στην παράσταση «Οδύσσεια».

