Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στο 26% η ανεργία τον Σεπτέμβριο του 2012



Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ελλάδα εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ μεταξύ των νέων με 57,6%, ενώ στους άνδρες η ανεργία ανήλθε στο 22,9% και στις γυναίκες στο 30,1%.

Στο 26% ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 0,7% σε σχέση με τον Αύγουστο και αύξηση 7,1 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες. Στο 57,6% η ανεργία των νέων!

Πρόκειται για το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, μετά την Ισπανία η οποία προηγείται με 26,6% (στοιχεία Νοεμβρίου), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά εμφανίζουν η Αυστρία με 4,5%, το Λουξεμβούργο με 5,1% και η Γερμανία με 5,4%. Τον Νοέμβριο του 2012 η ανεργία στην ευρωζώνη έφτασε το 11,8% και στην ΕΕ το 10,7%.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η Ελλάδα εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ μεταξύ των νέων με 57,6% (στοιχεία Σεπτεμβρίου), ενώ στους άνδρες η ανεργία ανήλθε στο 22,9% και στις γυναίκες στο 30,1%.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έγινε η κλήρωση για την ετήσια φορολοταρία 2025

Peristeri News

Καταβλήθηκε η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Peristeri News

Τελειώνει ο χρόνος για την εξόφληση στα τέλη κυκλοφορίας 2026

Peristeri News

Leave a Comment