Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στις κάλπες σήμερα οι φίλοι της Ν.Δ.



Δίχως προβλήματα εξελίσσεται από τις 7.00 το πρωί η εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, με τους περίπου 400.000 φίλους του κόμματος να καλούνται να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα, με τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα να αναμένονται για τις 11.00 το βράδυ.

Αυτή τη φορά η διαδικασία είναι σαφώς ευκολότερη και απλούστερη έναντι του πρώτου γύρου, γεγονός που διευκολύνει την ευκολότερη μετάδοση των τελικών αποτελεσμάτων.

Σημειώνεται ότι οι 404.000 ψηφοφόροι της Ν.Δ. δεν χρειάζεται να καταβάλλουν το αντίτιμο των τριών ευρώ. Οφείλουν να διαθέτουν ωστόσο, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Εάν κάποιος δεν έχει συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία του α’ γύρου δεν έχει δικαίωμα ψήφου στον β’ γύρο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον α’ γύρο, είχε λάβει ποσοστό 39,8% έναντι 28,5% του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο το ύψος της συμμετοχής, όσο και οι 128.000 ψηφοφόροι του Απόστολου Τζιτζικώστα (20,4%) και του Άδωνι Γεωργιάδη (11,3%).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Ανοιχτή εκδήλωση το Κίνημα Δημοκρατίας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment