Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στην προπόνηση ο Ουάρντα, ατομικό ο Ντιγκινί



Με τον Αμρ Ουάρντα να παίρνει κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση και τον Νικολά Ντιγκινί να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με την ΑΕΚ.

Το πρωί οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο με τακτικές ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιείχε αγωνιστικά τετράγωνα και κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Εκτός του Ντιγκινί, που η συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας είναι στο 50-50, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν και οι Γιαννιώτης, Βασιλακάκης, Μάντσον.

Αύριο η ομάδας θα προπονηθεί το απόγευμα.

Εξυπακούεται ότι αύριο ο Νταμίρ Κάναντι και το επιτελείο του θα πραγματοποιήσουν και το σκάουτινγκ της ΑΕΚ στο ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, αν και πλέον σε αυτή τη φάση της σεζόν, δεν υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζει ο Αυστριακός τεχνικός.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Πάλεψε για ένα ημίχρονο στο ΣΕΦ το Περιστέρι αλλά ηττήθηκε

Peristeri News

Πισωγύρισμα του Ατρόμητου και ήττα από τον ΟΦΗ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment