Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην «Κοινωνική Συμφωνία» η Βούλα Τεκτονίδου



Η Βούλα Τεκτονίδου θα είναι υποψήφια στο κόμμα της Κατσέλη και του Καστανίδη και θα δώσει, μάλιστα, το «παρών» στην πολιτική εκδήλωση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στη Θεσσαλονίκη.

Η Βούλα Τεκτονίδου (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ) θα είναι υποψήφια στο κόμμα της Κατσέλη και του Καστανίδη και θα δώσει, μάλιστα, το «παρών» στην πολιτική εκδήλωση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Μαρτίου, στις 19.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το «παρών» θα δώσουν η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» κα Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Χάρης Καστανίδης, καθώς και οι βουλευτές που συμμετέχουν στον νέο πολιτικό φορέα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment