Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στην κινητοποίηση του Συντάγματος εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου



Πορεία από την πλατεία Συντάγματος μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποίησαν παιδαγωγοί στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και συμβασιούχοι των δήμων.

Την κινητοποίηση για τους παιδαγωγούς πραγματοποίησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με αίτημα τη διασφάλιση της λειτουργίας των δημοτικών σταθμών και του προσωπικού τους, εάν υλοποιηθεί η κυβερνητική εξαγγελία για υποχρεωτική ένταξη στα νηπιαγωγεία των παιδιών από 4 ετών.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και δεκάδες δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Περιστερίου που ανήκουν στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

18620426_1687027804663892_7172945545767756692_n

Παράλληλα κινητοποίηση των συμβασιούχων πραγματοποίησε το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ζητώντας τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι και για τις δύο περιπτώσεις η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία στους δήμους για σήμερα και για αύριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τσουρέκι με μαστίχα Χίου

Peristeri News

Αφγανός πιάστηκε «στα πράσα» με 2,5 κιλά ηρωίνης

Peristeri News

«Έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων από κυβερνοεπίθεση

Peristeri News

Leave a Comment