Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στη Βουλή το ν/σ για τις επαναπροσλήψεις

Αποχώρησε από την αρμόδια Επιτροπή το ΠΑΣΟΚ…

Αποχώρησε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ από τη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις επαναπροσλήψεις, εξηγώντας ότι η παρουσία του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου «δημιουργεί θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής σημασίας».

Το Κίνημα ανοίγει εκ νέου τη συζήτηση για τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχε υπογράψει ο κ. Κατρούγκαλος με απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους πριν διοριστεί υπουργός.

«Οι ιδιότητες αφενός του αμέσως ή εμμέσως πληρεξουσίου δικηγόρου υπαλλήλων του δημοσίου που προβάλλουν αξιώσεις επαναπρόσληψης, οικονομικών απαιτήσεων κλπ από το ελληνικό Δημόσιο και αφετέρου του αρμοδίου επί των θεμάτων αυτών υπουργού είναι ασύμβατες λόγω προφανούς σύγκρουσης συμφερόντων», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει μια πολιτικώς αήθη διαδικασία, την οποία όφειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να έχει διευθετήσει», καταλήγει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment