Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Στη διαβούλευση το νέο θεσμικό πλαίσιο για το πάρκο «Αντ. Τρίτσης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας, συμμετείχε σε συνάντηση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, με θέμα την εθνική στρατηγική για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε στον Υπουργό την ανάγκη επίλυσης του ζητήματος του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Υπουργός απάντησε ότι έχει κάνει δεκτή την κατεύθυνση που αποφασίστηκε στην Επιτροπή των Συναρμόδιων Φορέων για τη Δυτική Αθήνα -επικυρώνοντας την εισήγηση του κου Τζόκα- και ότι το σχέδιο Νόμου είναι έτοιμο και σύντομα θα αναρτηθεί στην δημόσια διαβούλευση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη -έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- και αναμένει τις ενέργειες του Υπουργού ώστε να καταθέσει με τη σειρά του υποδείξεις και προτάσεις για την καλύτερη δυνατή διευθέτηση του ζητήματος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκκληση του Δήμου Αιγάλεω για ασφαλή διαχείριση εύφλεκτων υλικών

Peristeri News

Χαρδαλιάς από Ίλιον: Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 480 εκατ. ευρώ για ανθεκτικότητα και έργα στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment