Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάση εργασίας των Νοσοκομειακών Γιατρών και συγκέντρωση την Παρασκευή



Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 30 Μαρτίου η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Την ίδια μέρα η Ομοσπονδία προγραμματίζει συγκέντρωση στις 13.30 στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την αντίθεσή της στις απολύσεις «χιλιάδων συνάδελφων επικουρικών και συμβασιούχων που καλύπτουν ζωτικές ανάγκες του δημόσιου συστήματος Υγείας».

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν «μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για να καλυφθούν τα χιλιάδες κενά που υπάρχουν» και καλούν την κυβέρνηση να «εξασφαλίσει ότι όλοι όσοι εργάζονται στο δημόσιο σύστημα Υγείας δε θα απολυθούν και θα έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment