Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στάση εργασίας στους ΟΤΑ



Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, πραγματοποιεί αύριο η ΠΟΕ – ΟΤΑ, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η Ομοσπονδία ζητεί, μεταξύ άλλων, επαναφορά της διάταξης που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, νομοθετική ρύθμιση για τη μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας (αναρρωτικές άδειες, θεσμοθετημένες άδειες, κ.λπ.), επέκτασή του σε άλλες ειδικότητες εργαζομένων, καθώς και υπολογισμό του στις συντάξιμες αποδοχές, να υπάρχει βαθμολογική εξέλιξη στους εργαζόμενους της κατηγορίας Δ.Ε. που έχουν διοριστεί με τυπικό προσόν την εμπειρία, καθώς και να υπολογιστεί στις αποδοχές των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων που επέστρεψαν με τον νόμο Κατρούγκαλου η υπερβάλλουσα μείωση και μα επιστραφεί σε όσους κρατήθηκε αναδρομικά.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόγραμμα δράσεων Φεβρουαρίου 2026 των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment