Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάσεις εργασίας στις συγκοινωνίες την Πέμπτη

Δυσκολίες στις μετακινήσεις τους πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι επιβάτες στην Αθήνα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00 λόγω στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Αναμένονται αποφάσεις για το πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα μέσα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με 750 ευρώ μισθό και 600 ευρώ ενοίκιο: Η δύσκολη καθημερινότητα στο Περιστέρι

Peristeri News

Λήξη συναγερμού για τις κινητοποιήσεις στα πρατήρια βενζίνης

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου

Peristeri News

Leave a Comment