Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στα ύψη το χρέος των οικονομικά ισχυρών κρατών!



Τα 7,6 τρισ. δολάρια θα φτάσει το χρέος των ισχυρότερων και αναπτυσσόμενων οικονομιών του κόσμου κατά τη διάρκεια του 2012, σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου Bloomberg.

Τα 7,6 τρισ. δολάρια θα φτάσει το χρέος των ισχυρότερων και αναπτυσσόμενων οικονομιών του κόσμου κατά τη διάρκεια του 2012, σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου Bloomberg.

Οι ισχυρότερες οικονομίες στον κόσμο έχουν και το υψηλότερο ληξιπρόθεσμο χρέος. Πιο συγκεκριμένα, η Ιαπωνία με 3 τρισ. δολάρια βρίσκεται στην πρώτη θέση ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ με 2,8 τρισ. δολάρια. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ιταλία με 428 δισ. δολάρια, την οποία ακολουθούν η Γαλλία με 367 δισ. δολάρια, η Γερμανία με 285 δισ. δολάρια, ο Καναδάς με 221 δισ. δολάρια και τέλος η Βρετανία με 165 δισ. δολάρια.

Όσον αφορά τις αναδυόμενες οικονομίες την πρωτιά κατέχει η Βραζιλία με 169 δισ. δολάρια ληξιπρόθεσμο χρέος ενώ ακολουθούν η Κίνα με 121 δισ. δολάρια, η Ινδία με 57 δισ. δολάρια και η Ρωσία με μόλις 13 δισ. δολάρια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς αμείβεται η εργασία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Peristeri News

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 12,6 δισ. στο ενδεκάμηνο

Peristeri News

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό από 1η Ιανουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment