Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στα δικαστήρια ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος



Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Η υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του κεντρικού δήμου για την οποία καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη, σήμερα θα επανεξεταστεί σε δεύτερο βαθμό, από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Μαζί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα δικαστούν ο άλλοτε γενικός γραμματέας του δήμου και στενός συνεργάτης του Β. Παπαγεωργόπουλου, Μιχάλης Λεμούσιας, και ο πρώην υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας, Παναγιώτης Σαξώνης, οι οποίοι καταδικάστηκαν επίσης σε ισόβια κάθειρξη.

Στο εδώλιο θα καθίσουν ακόμη οι δύο πρώην διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 15 και 10 ετών, αντιστοίχως, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή τους, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι με όρους μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη.

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί πολίτες. Μία γυναίκα φώναξε: «Δικάζουν τον Κολοκοτρώνη της Θεσσαλονίκης».

«Είμαστε αθώοι και μας κουβαλάνε με τις χειροπέδες. Θα λάμψει η αλήθεια» ήταν τα λόγια του Μιχάλη Λεμούσια προς τους συγκεντρωμένους και τους δημοσιογράφους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καλά Χριστούγεννα από το PeristeriNews.gr!

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδες αντιβιοτικού φαρμάκου

Peristeri News

Περιστέρι: Σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή μοτοσικλέτας

Peristeri News

Leave a Comment