PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

«Spectre»: Ξεπέρασε το ρεκόρ του «Skyfall»


Ακολουθώντας τα χνάρια της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας στο εξωτερικό, το «Spectre», η 24η περιπέτεια Τζέιμς Μποντ, «άνοιξε» και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η ταινία που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες έφτασε από την πρώτη ημέρα προβολής της τα 40.673 εισιτήρια, ενώ συγκέντρωσε στο πρώτο της τετραήμερο τα 166.068 σε πανελλαδικό δίκτυο κυκλώματος, αποδεικνύοντας τη δυναμική ενός ήρωα που έχει διδάξει πως το στυλ μπορεί άνετα να συμβαδίσει με τους πυροβολισμούς.

Το «Spectre», ανοίγοντας σε 175 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, ξεπέρασε ακόμη και το ρεκόρ που είχε κάνει το «Skyfall» τρία χρόνια πριν, όπου στο πρώτο του τετραήμερο συγκέντρωσε 165.301 εισιτήρια.

Και από το ρεκόρ εισπράξεων σε αγγλικό έδαφος, όπου με 70 εκατομμύρια δολάρια καταγράφηκε ως η ταινία με το καλύτερο άνοιγμα  στην ιστορία του βρετανικού box office, μέχρι την εντυπωσιακή πορεία στην εβδομάδα που ακολούθησε, το «Spectre» έφτασε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού συγκεντρώνοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μονάχα δέκα ημέρες στην Αμερική.

Υπερπαραγωγή καταιγιστικής δράσης

Ο μυθιστορηματικός χαρακτήρας του Ίαν Φλέμινγκ, ο Τζέιμς Μποντ, μεταφέρεται για 24η φορά στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μια υπερπαραγωγή καταιγιστικής δράσης και πολλών ανατροπών. Μετά το «Skyfall», ο – βραβευμένος με Όσκαρ – Σαμ Μέντες σκηνοθετεί για  δεύτερη φορά ταινία της θρυλικής αυτής σειράς. Ο  Ντάνιελ Κρεγκ ενσαρκώνει για τέταρτη φορά τον εμβληματικό ήρωα, με συμπρωταγωνιστές τον – δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ – Κριστόφ Βαλτς και τους Λεά Σεντού, Νταβίντ Μπαουτίστα, Μόνικα Μπελούτσι, Ραλφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσοου, Άντριου Σκοτ, Ρόρι Κίνεαρ και Νέβε Γκάτσεφ.

Αυτή τη φορά, ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον Τζέιμς Μποντ σε μια μοναχική αποστολή στο  Μεξικό  και, τελικά, στη Ρώμη, όπου συναντά την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία. Αφού καταφέρει να εισχωρήσει σε μία μυστική συνάντηση, ανακαλύπτει την εγκληματική οργάνωση «Spectre».

«Ο Μποντ αναζωογονείται στο τέλος του “Skyfall”. Έκανε καινούριο ξεκίνημα, και αυτό έχει έντονη επίδραση στο “Spectre”. Σε αυτήν την καινούρια ταινία, ο πιο διάσημος μυστικός πράκτορας του κόσμου ελέγχει το πεπρωμένο του. Έχει μια συγκεκριμένη αποστολή. Κανείς και τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο» τονίζει ο σκηνοθέτης.

 

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment