Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Σπάει όλα τα ρεκόρ εισπράξεων τo Spectre



Αν το «Spectre» είναι πράγματι το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, τότε ίσως να μπορεί να υπερηφανεύεται ότι θα είναι ο πρώτος στη σειρά εισπράξεων κατάσκοπος.

Η ταινία εκτιμάται ότι θα φτάσει σε εισπράξεις, με το ντεμπούτο της σε περίπου 3.500 κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος των κερδών των εταιρειών διανομής, καθώς αυτήν και την επόμενη εβδομάδα η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε Λατινική Αμερική, Ασία και Ευρώπη.

Η ταινία έχει ήδη σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζεύοντας 24,5 εκατ. δολάρια τις δύο πρώτες ημέρες προβολής της, σημειώνοντας τις περισσότερες εισπράξεις την Τρίτη και την Τετάρτη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδήλωση για τον Τάσο Λειβαδίτη στο Περιστέρι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Peristeri News

«Εκτός Πλαισίου»: Έκθεση εναλλακτικών τεχνικών φωτογραφίας και βίντεο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment