PeristeriNews.gr
Κοινωνία

SOS εκπέμπει το Αττικό – Εκτεθειμένο στον κορωνοϊό το ιατρικό προσωπικό


Από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια μας, στην σκληρή πραγματικότητα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Αττικό νοσοκομείο που είναι πλήρως εκτεθειμένοι στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου αναφοράς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης όπως μάσκες και τίθενται άμεσα σε κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της αδυναμίας προφύλαξης ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που εργάζονται στο νοσοκομείο θα νοσήσει. Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για το 75% των εργαζόμενων.

Αν αναλογιστούμε όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου θα πρέπει να προστατευτούν ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πρέπει η Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Υγείας να πάρει άμεσες πρωτοβουλίες για να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα για να φέρουν εις πέρας την πανδημία που έχει ξεσπάσει.

Στο μήκος κύματος που κινήθηκαν και άδειασαν τις εντατικές μονάδες ώστε να εξυπηρετήσουν κρούσματα του κορωνοϊού θα πρέπει ομοίως να κινηθούν και να προστατέψουν όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου και όχι μόνο όσους έχουν άμεση επαφή με περιστατικά.

Αυτό προκύπτει και από την πρόσφατη ενημέρωση με εργαζόμενο του ΕΚΑΒ, να έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ας πάρει άμεσα το Υπουργείο Υγείας τα αναγκαία μέτρα για να μην ζήσουμε καταστάσεις Ιταλίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment