PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Soho by K & K: Η περιποίηση σε άλλο επίπεδο


Στο κομμωτήριο Soho οι υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης μαλλιών περνούν σε άλλο επίπεδο αφού αναλαμβάνουν γι’ αυτό ο Κωνσταντίνος, η Κατερίνα και οι συνεργάτες τους.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται ανταποκρίνονται τόσο στις καθημερινές σας ανάγκες, όσο και στο πνεύμα σεβασμού προς το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Απολαύστε την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό κλίμα και τις μοναδικές υπηρεσίες και αναδείξτε τον όμορφο εαυτό που κρύβεται μέσα σας.

soho_2

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε στο Soho θα καταλάβετε ότι ο κάθε πελάτης δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των εξαιρετικών hairdressers και δέχονται την εφαρμογή των προτάσεών τους.

Η αγάπη για τη δουλειά καθώς και η άρτια εκπαίδευση σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα επιτρέπουν στους επαγγελματίες κομμωτές του Soho να ενδιαφέρονται τόσο για την ποιότητα των μαλλιών του κάθε πελάτη όσο και για τον ίδιο τον άνθρωπο που εμπιστεύεται απερίσπαστα τις υπηρεσίες τους.

soho_3

Θα σας ενθουσιάσουν ιδιαίτερα τα άριστα αποτελέσματα εφαρμογών κομμωτικής, η ζεστή και ευχάριστή ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό του καταστήματος που σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας με την εγκάρδια συμπεριφορά του.

Όλα αυτά φυσικά σε προσιτές τιμές με ελαστικά πακέτα και εκπτώσεις για φοιτητές, φαντάρους, άνεργους και βέβαια προνομιακά πακέτα για τους πελάτες που επιλέγουν να γίνουν μέλος στα κομμωτήρια Soho.

soho_4

Άλλωστε το σύνθημα του Κωνσταντίνου και της Κατερίνας που έχει μεταλαμπαδευτεί και στους συνεργάτες είναι η πίστη του κάθε ανθρώπου στην ομορφιά του, που η επίτευξή της δεν χρειάζεται να είναι ένας καθημερινός αγώνας αλλά μια βόλτα στο Soho!

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την εξειδίκευση των hairdressers που λαμβάνουν υπόψιν τους κανόνες πρωσοπολογιάς και χρωματολογίας για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Μάλιστα σε λίγες μέρες η ποιότητα των υπηρεσιών του Soho θα παρέχεται πλέον και από ένα δευτέρο κατάστημα στη Δυτική Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίλιον επί της οδού Αίαντος 62 & Ιδομενέως.

Μη χάσετε την ευκαιρία και δώστε και εσείς στον εαυτό σας μια μέρα επαγγελματικής περιποίησης στα κομμωτήρια Soho!

Tip: Οι βασικές υπηρεσίες του Soho είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι τα hair tattoos! Ρωτήστε τους ειδικούς για μια πιο extreme εμφάνιση που θα σας κάνει μοναδικούς στην παρέα σας!

Soho by K & K

ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 39, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τηλ: 210 57 74 750

facebook.com/soho.konstantinoskaterina

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment