PeristeriNews.gr
Κοινωνία

SMS Alert από το 112 για κορωνοϊό


Οδηγίες προς τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν στα σπίτια τους όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και σε όλους τους πολίτες να μη βγουν από τα σπίτια τους με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης έστειλε με μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Επείγουσα ειδοποίηση. ΓΓΠΠ 11/3. Οδηγίες για κορωνοϊό. Ευπαθείς ομάδες: Μείνετε σπίτι όσο γίνεται περισσότερο. Γενικός πληθυσμός: Μείνετε σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης. Αν έχετε συμπτώματα, μιλήστε με γιατρό πριν πάτε νοσοκομείο. Τηρείτε κανόνες υγιεινής. Μη βάζετε εσάς και άλλους σε κίνδυνο», αναφέρεται στο μήνυμα.

Η κυβέρνηση κάνει ό,τι χρειάζεται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως ό,τι ισχύει για τις δημόσιες συναθροίσεις, σχετικά με την πρόληψη διασποράς του ιού στην κοινότητα ισχύει και για την εκκλησία.

«Στόχος μας τα τυχόν σοβαρά κρούσματα να απλωθούν σε βάθος χρόνου. Ήδη κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να θωρακιστεί η δημόσια υγεία. Καμία δομή δεν περισσεύει. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας καλούνται να συνεργαστούν», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Παγκόσμια πανδημία χαρακτήρισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την εξάπλωση του Covid-19, καθώς ο ιός που μόλις πριν από τρεις μήνες ήταν άγνωστος, έχει μολύνει πλέον περισσότερους από 121.000 ανθρώπους σε Ασία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και περιοχές των ΗΠΑ.

Δείτε το μήνυμα:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Leave a Comment