Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σκουρλέτης: Δε σημαίνει ότι επειδή είναι ελεύθεροι, είναι αθώοι



Τηλεφωνική παρέμβαση στον ΣΚΑΪ έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει την αποφυλάκιση των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μίχου.

Τηλεφωνική παρέμβαση στον ΣΚΑΪ έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να σχολιάσει την αποφυλάκιση των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μίχου.

«Δεν γνωρίζουμε το πλήρες περιεχόμενο της δικογραφίας. Περιμένουμε το ακριβές σκεπτικό», είπε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας ωστόσο ότι «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Είναι μπροστά μας και η ανάκριση του κ. Μιχαλολιάκου».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου ανέφερε ακόμη ότι: «Το γεγονός ότι είναι ελεύθεροι, δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι. Παραμένουν υπόδικοι. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να λειτουργήσει με βάση τους κανόνες Δικαίου. Περιμένουμε να δούμε να ανακαλυφθούν οι διασυνδέσεις αυτής της οργάνωσης, ποιος τη χρηματοδοτούσε», τόνισε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο

Peristeri News

Leave a Comment