Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σιβηρία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από πτώση αεροσκάφους στη διάρκεια πυρόσβεσης



Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση αεροσκάφους που συμμετείχε σε αποστολή πυρόσβεσης στη Σιβηρία, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Τα συνεργεία διάσωσης εντόπισαν το μεταφορικό αεροσκάφος τύπου IL-76 τις πρωινές ώρες της Κυριακής στη ρωσική περιοχή Ιρκούτσκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων.

Την ανακοίνωση συνόδευε μία φωτογραφία που έδειχνε τα συντρίμμια του αεροσκάφους, που κατέπεσε σε πυκνή δασώδη περιοχή, ενώ μόνο του ουραίο πτέρωμα κι ένα άλλο μικρό τμήμα της ατράκτου παρέμειναν συμπαγή από τη σφοδρή πρόσκρουσή του, στο έδαφος.

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι στην περιοχή της πτώσης εντοπίστηκαν έξι πτώματα, ενώ εκτιμάται ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 10 άτομα.

Το αεροσκάφος αγνοούνταν από την Παρασκευή, ενώ ο αριθμός των νεκρών αναμένεται ότι είναι πιθανό ν’ αυξηθεί.

Η αποστολή έρευνας και διάσωσης στην περιοχή συνεχίζεται, με την ανάπτυξη χερσαίων τμημάτων, αλλά κι εναέριων μέσων.

Η Ρωσία έχει βρεθεί στο επίκεντρο διεθνής κριτικής για το χαμηλό επίπεδο εναέριας ασφάλειας, ενώ οι πτώσεις αεροσκαφών αποτελούν συχνό φαινόμενο.

Το αεροσκάφος IL-76 είναι πολλαπλών αποστολών, ενώ χρησιμοποιήθηκε από τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις για τη διεξαγωγή αποστολών στη Συρία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment