Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σημαντική διάκριση για την ομάδα επιχειρηματολόγιας-αντιλογίας των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτο



Συνεχίζοντας μια παράδοση αρκετών ετών, η ομάδα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, που στο παρελθόν έχει διακριθεί αρκετές φορές σε πανελλαδικό επίπεδο, κατέκτησε μία ακόμα διάκριση.

Συνεχίζοντας μια παράδοση αρκετών ετών, η ομάδα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, που στο παρελθόν έχει διακριθεί αρκετές φορές σε πανελλαδικό επίπεδο, κατέκτησε μία ακόμα διάκριση.

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου η ομάδα Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας του Σχολείου πήρε μέρος στους αντίστοιχους Φιλικούς Αγώνες που διοργανώθηκαν στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Συναγωνίστηκαν με 20 σχολεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αναδείχθηκαν 1οι βαθμολογικά στον προκριματικό γύρο, ενώ εντάχθηκαν στις 4 καλύτερες ομάδες των αγώνων. Δύο μέλη της ομάδας επίσης συμπεριλήφθηκαν στους 10 καλύτερους ομιλητές.

Οι μαθητές που αποτελούν την ομάδα είναι: Γεωργία Παπαθανασίου (4η καλύτερη ομιλήτρια), Φωτεινή Καλλιώρα (6η καλύτερη ομιλήτρια), Ελένη Ζωγράφου, Καλλιόπη Σταθακοπούλου, Νίκος Καλατζής, Νίκος Τσιώλης, Ελένη Μανούσου και Χρήστος Μαλιαχόβας.

Η ίδια ομάδα θα συμμετάσχει και στους 1ους Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης που διοργανώνονται από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστές καραμέλες

Peristeri News

ΔΥΠΑ: 2.000 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ σε δήμους

Peristeri News

Leave a Comment