PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Shooting Camp στο Περιστέρι! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες μπάσκετ Εφήβων και Παίδων ολοκληρώθηκαν, ενώ σε λίγο καιρό θα βρεθούν στην ίδια θέση και οι Παμπαίδες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες μπάσκετ Εφήβων και Παίδων ολοκληρώθηκαν, ενώ σε λίγο καιρό θα βρεθούν στην ίδια θέση και οι Παμπαίδες. Υπάρχει, λοιπόν, αυτή την εποχή αρκετός διαθέσιμος χρόνος για έχτρα δουλειά και προπόνηση, ώστε να τελειοποιήσουμε τις όποιες δεξιότητες ή να βελτιώσουμε τυχόν αδυναμίες.

Αυτό σκέφτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και με το ξεκίνημα των σχολικών διακοπών του Πάσχα καλεί μαθητές και μαθήτριες που είναι ταυτόχρονα και αθλητές ή αθλήτριες (ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ) στο Shooting Camp που διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Μαζαράκη 16 με 21 Απριλίου. Τα διχτάκια θα πάρουν… φωτιά!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!

Το καλό σουτ αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα του αθλητή που το διαθέτει και κατά συνέπεια γίνεται πλεονέκτημα και για την ομάδα που έχει στο δυναμικό της παίκτες με αυτές τις δυνατότητες.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα διαθέσει την τεχνογνωσία του και όλα τα στελέχη του ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο camp.

Στο γυμναστήριο Μαζαράκη θα βρεθούν και θα διδάξουν τα μυστικά του σωστού και αποτελεσματικού σουτ όλοι οι προπονητές της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας, οι επικεφαλής προπονητές των τμημάτων υποδομής, καθώς και όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

16-17 Απριλίου: 18:00 – 21:00

18-19-20 Απριλίου: 15:00 – 18:00

21 Απριλίου: 09:00 – 12:00

Στους συμμετέχοντες στο Shooting Camp θα μοιραστεί DVD με όλη την παρουσία τους στις προπονήσεις, καθώς και οι οδηγίες για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων ή τη βελτίωση των αδυναμιών, ενώ για όλες τις ημέρες έχει προβλεφθεί και ένα υποτυπώδες κολατσιό με τοστ και χυμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου, 09:30 – 13:30, τηλ. 210 5777147 – 5778190

Αθλητικό κέντρο «Π. Βυλλιώτης» (Πρόνοια), 18:00 – 22:00, τηλ. 210 5760453

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment