Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Σφραγίζουν» από drones τον εναέριο χώρο με ΝΟΤΑΜ για την κηδεία του Κωνσταντίνου



Εκδόθηκε Notam που επιβάλλει προσωρινούς περιορισμούς στην πτήση αεροσκαφών και drone σε εναέριους χώρους συγκεκριμένων περιοχών για τη Δευτέρα, ημέρα κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αφορά το κέντρο και τα βόρεια της Αττικής και για συγκεκριμένες ώρες, όπως προβλέπει η ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Γίνεται σήμανση για το χρονικό διάστημα μεταξύ 04:00 – 17:00 της 16ης Ιανουαρίου.

Οι περιορισμοί φαίνονται στον παρακάτω χάρτη και αφορούν τρεις περιοχές του εναέριου χώρου της Αττικής:

– το κέντρο της Αθήνας,

– τις περιοχές της Τανάγρας, του Τατοΐου και της Δεκελείας,

– καθώς και ένα κομμάτι της βορειοανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη, στο κέντρο της Αθήνας, στις 12:00 της Δευτέρας, ενώ η ταφή του στο Τατόι, στα πρώην βασιλικά ανάκτορα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα παρά την κακοκαιρία

Peristeri News

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Leave a Comment