Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Σφραγίζουν» από drones τον εναέριο χώρο με ΝΟΤΑΜ για την κηδεία του Κωνσταντίνου

Εκδόθηκε Notam που επιβάλλει προσωρινούς περιορισμούς στην πτήση αεροσκαφών και drone σε εναέριους χώρους συγκεκριμένων περιοχών για τη Δευτέρα, ημέρα κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αφορά το κέντρο και τα βόρεια της Αττικής και για συγκεκριμένες ώρες, όπως προβλέπει η ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Γίνεται σήμανση για το χρονικό διάστημα μεταξύ 04:00 – 17:00 της 16ης Ιανουαρίου.

Οι περιορισμοί φαίνονται στον παρακάτω χάρτη και αφορούν τρεις περιοχές του εναέριου χώρου της Αττικής:

– το κέντρο της Αθήνας,

– τις περιοχές της Τανάγρας, του Τατοΐου και της Δεκελείας,

– καθώς και ένα κομμάτι της βορειοανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη, στο κέντρο της Αθήνας, στις 12:00 της Δευτέρας, ενώ η ταφή του στο Τατόι, στα πρώην βασιλικά ανάκτορα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με 750 ευρώ μισθό και 600 ευρώ ενοίκιο: Η δύσκολη καθημερινότητα στο Περιστέρι

Peristeri News

Λήξη συναγερμού για τις κινητοποιήσεις στα πρατήρια βενζίνης

Peristeri News

ΓΣΕΕ: Πώς αμείβεται η 25η Μαρτίου

Peristeri News

Leave a Comment